21 Eylül 2018 Cuma

Yaşamayanlar Dizisi 4.Bölüm

Yaşamayalar dizisi izleyicilerinin merakla beklediği 4.bölüm fragmanı yayınlandı. Yaşamayanlar 4.bölümü izleyenler büyük bir süpriz ile karşı karşıya kalacak. Yaşamayanlar dizisi tabuları yıkmayı başardı artık günden güne izlenen, izleyici kitlesi artan biri dizi olma yolunda ilerliyor. İlerleyen zamanlarda bir televizyon ile anlaşma sağlayabilir.

Kerem bursin yaşamayanlarda bu bölümde en ön planda olan karakterler arasında başta geliyor. İzleyici kitlesi olarak büyük hayranlık bırakan oyuncu ilerleyen bölümlerde kendisine daha da hayran bırakacağa benziyor. Yaşamayanlar 4.bölümü izlemek isteyenler 20 Eylülde Blu TV de olacak.

Yaşamayanlar 4.bölümü son bölümü izleyip yorumlarınızı paylaşın. Şimdi sizleri yaşamayanlar 4.bölüm fragmanıyla başbaşa bırakıyoruz.

16 Eylül 2018 Pazar

Yaşamayanlar Yeni Bölüm Resimleri

Yaşamayanlar dizisi yayınlanmaya devam ediyor.Dizinin en iyi oyuncuları Mia, Dimitri ve Numel. Yaşamayanlarda şimdiye kadar yayınlanan bölümlerden sizler için topladığımız resimlerimizi sizinle de paylaşmak istedi.
Yaşamayanlar en iyi sahnelerinden resimler

Yaşamayanlar

Yaşamayanlar Yeni Bölüm izle

Yaşamayanlar mia

Yaşamayanlar Numel

Yaşamayanlar En iyi Sahneler

Yaşamayanlar dizisi ilk 3 bölümü geride bıraktı. 3 bölümde büyük ilgi toplayan dizi, izleyiciden tam not almayı başardı. Yaşamayanlar yeni bölümlerini herkes sabırsızlıkla bekliyor artık. Yaşamayanlar 4.Bölüm ne zaman yayınlacak, yaşamayanlar 4.bölümü fragmanı Blu TV'de yayınlandığı zaman sizlerle buluşturacağız.

 

Düşmanının güvenini kazanabilmek için doğrularını kaybetmeyi göze almalısın! Yaşamayanlar en iyi sahnelerinden biri. #Yaşamayanlar

Yaşayamanlar dizisi büyük heyecanla devam ediyor. Yaşamayanlar dizisinde hüzün, heyecan, aşk hepsinden bir parça var.


“Herkes aşkında yalnızdır çocuk.” #Yaşamayanlar

13 Eylül 2018 Perşembe

Yaşamayanlar 3. Bölüm Yeni Bölüm izle

Yaşamayanlar 3.bölüm yayınlandı. Yaşamayanlar 3.Bölümde neler yaşandı. Yaşamayanlar izle 4.yeni bölüm fragmanı yayında mı? gibi soruları şimdiden izleyiciler merak etmeye başladı. Şimdi Yaşamayanlar 3.Bölümde neler oldu. Blu TV ekranlarında yayınlandı. Yaşamayanlar 3.Bölüm izle.

Yaşamayanlar 4. bölüm izle
 Yaşamayanlar 3.Bölümde neler yaşandı Yaşamayanlar 3.bölüm içinden yayınlanan bölümü izleyebilirsiniz.

 
 “Benim hissettiğim şeyi sen de hissediyor musun?”
 #Yaşamayanlar 3. bölümünü şimdi izle!

12 Eylül 2018 Çarşamba

Yaşamayanlar Dizisi

 Yaşamayanlar


Yaşamayanlar dizisi, şimdiye kadar yayınlanan bölümlerden seçtiğimiz resimler burada. Yaşamayanlar facebook kapak fotoğrafı, yaşamayanlar twitter kapak fotoğrafı ve instagram profillerinizde paylaşabilirsiniz.

Yaşamayanlar yeni bölüm ve özetlerden aldığımız resimler 

Yaşamayanlar

11 Eylül 2018 Salı

Yaşamayanlar Ekşi Sözlük Yorumları

Yaşamayanlar dizisi

 
yaşamayanlar dizisi
Yaşamayanlar

Yaşamayanlar dizisi ekşi sözlük yorumları ve izleyici kitlesinin yaptığı yorumları sizin için listelemek istedik. Biliyorsunuz yaşamayanlar yeni bölümü ile büyük bir çıkış yakaladı. Herkeste bir merak uyandıran ilk türk vampir dizisi izleyicilerden olumlu dönüşler almayı başardı bile.

Yaşamayanlar 1. bölüm, yaşamayanlar 2. bölüm ve yaşamayanlar 3.bölüm ile tüm merakları gideren türk vampir dizisi yeni bölümlerini bekleyenleri artık sabırsızlandırmaya başladı. Yakında 4.bölüm ve 5.bölümleri ile de izleyiciyle buluşacak dizi ne zaman yayınlanıyor diye merak edenlere her perşembe blu tv'de yayınlanıyor 3.bölüm fragmanını sitemizde yayınladık. Yaşamayanlar 3.bölüm 13 Eylülde Blu TV'de izle

Yaşamayanlar dizisi ekşi yorumları ise şöyle; 

Yaşamayanlar 3.Bölüm



Yaşamayanlar 3.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yaşamayanlar 3. bölüm ne zaman diye merak edenler, Yaşamayanlar 3.bölüm izlemek isteyenler, yaşamayanlar yeni bölümü 13 Eylül 2018 de Blu TV'de yaşamayanlar yeni bölüm izlemek ve fragmanı için yazının tamamını okuyun.

Yaşamayanlar 2. Bölüm



Yaşamayanlar 2.Bölümde neler oldu. Yaşamayanlar yeni bölümleri yayınlanmaya başladı. Yaşamayanlar 3.bölümü 13 de yayınlanacak. 

Yaşamayanlar dizisinde 2. Bölümde neler oldu?



Mia, kendisini vampire dönüştüren Dmitry’yi öldürüp yeniden insan olmak için İstanbul’a gelir.  Fakat kadim şehir İstanbul’un onun için başka planları vardır. Mia kendisini iyiyle kötünün, aşkla nefretin, yaşamla ölümün birbirlerine dönüştüğü soluk soluğa bir hikayenin tam merkezinde bulur. Bu hikayede ona eşlik edenlerse karanlık ve çekici Karmen, geçmişinde büyük bir sır barındıran savaşçı Numel ve İstanbul’un kenar mahallelerinde vampirlere karşı direnen avcılardır. Hepsinden de önemlisi, insanlar ve vampirler arasında büyük bir savaş başlamak üzeredir. Mia'nın en büyük sınavı ise büyük savaş başladığında kimin tarafında savaşacağıdır.



Dizinin yönetmenliğini; Eve Dönüş: Sarıkamış 1915 filmi ile Hong Kong Asya Film Festivali’nden Yeni Yetenek ve Montreal Dünya Filmleri Festivali’nden de FIPRESCI ile Altın Zenith ödüllerini kazanarak büyük uluslararası başarılara imza atmış ve BluTV Özel Yapım'ı 7YÜZ dizisinin ‘Prosedür’ bölümünün yönetmeni olan Alphan Eşeli üstleniyor.



Çarpıcı konusuyla çok konuşulacak dizinin senaryosunu Şamil Yılmaz kaleme alırken dizinin görüntü yönetmeni Tariel Meliava ise izleyicileri gizemli ve heyecan dolu dünyanın içine sürükleyecek görüntülere imza atıyor.

26 Ağustos 2018 Pazar

Yaşamayanlar Dizisi Konusu, Senaryosu

Yaşayamayanlar Dizisi Konusu, Senaryosu

Yaşayamanlar izle, Yaşayamanlar yeni bölüm, Yaşayamanlar fragman, Yaşayamanlar 1.bölüm, Yaşayamanlar 2.bölüm, Yaşayamanlar indir, Yaşayamanlar yeni bölüm izle,
Yaşayamayanlar Dizisi Konusu, Yaşayamayanlar Senaryosu,


Mia, kendisini vampire dönüştüren Dmitry’yi öldürüp yeniden insan olmak için İstanbul’a gelir. Fakat kadim şehir İstanbul’un onun için başka planları vardır. Mia kendisini iyiyle kötünün, aşkla nefretin, yaşamla ölümün birbirlerine dönüştüğü soluk soluğa bir hikayenin tam merkezinde bulur. Bu hikayede ona eşlik edenlerse karanlık ve çekici Karmen, geçmişinde büyük bir sır barındıran savaşçı Numel ve İstanbul’un kenar mahallelerinde vampirlere karşı direnen avcılardır. Hepsinden de önemlisi, insanlar ve vampirler arasında büyük bir savaş başlamak üzeredir. Mia'nın en büyük sınavı ise büyük savaş başladığında kimin tarafında savaşacağıdır.

Yaşamayanlar Dizisi Oyuncu Kadrosu

Yaşamayanlar dizisi, çok yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yaşamayanlar vampir dizisi, olarak Türkiye'de bir ilke imza atacak. Şimden büyük ilgi uyandıran Yaşamayanlar, ilk fragmanı yayınlandıktan sonra bu yazımızda ise sizleri Yaşamayanlar Oyuncu Kadrosu, ile buluşturuyoruz.

Yaşamayanlar Oyuncuları kimler? Sorunun yanıtını bu yazımızda bulabilirsiniz. Yaşamayanlar dizisi yeni oyuncuları katıldığı zaman listemizi güncelleyeceğiz. İşte yaşamayanlar oyuncu kadrosu şöyle;

Elçin Sangu Yaşamayanlar Dizisi, Mia,

Yaşamayanlar Dizisi Yeni Bölümleri Resimler Mia, Numel, Dimitry

İlk vampir dizimiz Yaşamayanlar Eylül ayında Yeni bölümleri, ile izleyiciyle buluşuyor. Yaşamayanlar dizisi yeni bölümleri, izlemeye başlamadan önce sizleri Yaşamayanlar dizisi fotoğrafları ( resimleri), ile buluşturmak istedik. Yaşamayanlar yeni bölümleri,  çekilirken Blu TV tarafından izleyiciyle yeni bölümden kareler paylaşıldı.

Yaşamayanlar dizisi oyuncu kadrosu, ve yaşamayanlar da hangi oyuncu hangi karakteri canlandırıyor dizi başlamadan sizlerin merakını gidermek istedik.

Yaşamayanlar Mia (Elçin Sangu) ( Mia kimdir, mia kim, Yaşamayanlar Mia, )

https://yasamayanlardizisi.blogspot.com/2018/08/yasamayanlar-dizisi-yeni-bolumler-mia-numel-dimitry-izle-ozeti-resimleri.html
Yaşayamayanlar Mia, Mia Kimdir, Elçin Sangu Mia, Yaşayamayanlar Mia Resimleri,

Yaşamayanlar Fragman

Yaşamayanlar dizisi, Yaşamayanlar tumblr, Yaşamayanlar müzik, Yaşamayanlar dizi müziği, Yaşamayanlar yeni bölüm izle,
Yaşamayanlar Fragman
Yaşayamanlar fragman, izleyiciyle buluştu. Yaşamayanlar yeni fragmanı, artık yayında. Eylül ayında Blu TV kanalında yayın yapmaya başlayacak Yaşamayanlar dizisi, yeni bölümleri, ile yayın hayatına başlıyor. Türkiye'nin ilk vampir dizisi olacak olan Yaşamayanlar şimdiden bir izleyici kitlesine hitap etmeye başladı bile. Yaşamayanlar dizisi konusu ne,  diye merak eden izleyicilerimiz için yeni fragmanı ile kafanızdaki soru işaretlerinizi gidermeye yardımcı olmuştur.

Yaşamayanlar 1.bölüm,  ve Yaşamayanlar yeni bölüm izle,  gibi soruları merak eden izleyicilerimiz için Eylül ayına kadar beklemelerini tavsiye ediyoruz. Yaşamayanlar yeni bölümleri, Eylül ayında Blu TV kanalında. Yaşamayanlar hangi gün, olacak ve Yaşamayanlar saat kaçta, daha belli olmayan dizinin Blu TV'de bir açıklama ile kesinleşeceği bekleniyor.

Yaşamayanlar dizisinin konusu nedir? Yaşamayanlar senaryosu ne, Senaristi kim gibi soruların cevaplar fragmanla birlikte bilgi sahibi olabilirsiniz. Yaşamayanlar oyuncuları, Yaşamayanlar kadrosu, kimlerden oluşuyor fragmanı izleyin.

İşte Yaşamayanlar yeni fragmanı;

Yaşamayanlar Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

https://yasamayanlardizisi.blogspot.com/2018/08/yasamayanlar-dizisi-ne-zaman-baslayacak.html
Yaşamayanlar Dizisi
Türkiye'nin ilk vampir dizisi olacak yaşamayanlar dizisi dizi takipçileriyle çok yakında buluşmaya hazırlanıyor. Yaşamayanlar yeni bölümlerini bekleyen dizi takipçileri Yaşamayanlar dizisinin ne zaman başlayacağını merak ediyorlar. Yaşamayanlar dizisi fragmanı yayınlandı. Bir sonra ki yazımızda fragmanda bahsedeceğiz. Yaşamayanlar fragman, ve yaşamayanlar yeni bölümü, ve tüm haberlerini oyuncu kadrosunu, özeti ve özetleri, yeni bölümü ne zaman, gibi tüm soruları sayfamızdan takip edebilirsiniz.